Select Page

L’esportista alteana ha aconseguit la 4a posició en el campionat del món de Press Banca


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, i el regidor d’Esports, Eloy Hidalgo, han rebut l’esportista alteana Anna Gimeno darrere d’haver realitzat una excel·lent temporada 2009. Gimeno ha explicat que enguany “ho vaig iniciar amb repeticions de l’any passat i tornaré al desembre; he sigut rècord de 31 repeticions amb una barra de 50 KG; he quedat 4a classificada en el campionat d’Espanya de 111,5 kg i he aconseguit la quarta posició en el campionat del món que suposa la millor marca que una dona ha pogut aconseguir”. L’esportista està preparant-se ja per al pròxim campionat mundial de 2010 a Texas (Estats Units).
D’esta manera, Eloy Hidalgo ha destacat la labor d’Anna Gimeno “ja que portes el nom d’Altea allà on vas, a Espanya i en la resta del món. Per això l’Ajuntament seguirà recolzant-te perquè representes un exemple de vida sana i esportista”. L’alcalde ha reconegut la importància de tindre a Altea “una esportista campiona i d’elit”. Per a Gimeno “el suport de l’Ajuntament, dels mitjans de comunicació, de la gent d’Altea és fonamental tenint en compte que el Press Banca és un esport dur”.

Pin It on Pinterest