Select Page

Els actes es desenvoluparan des del 16 al 26 de juliol de 2022

Dissabte que ve 16 de juliol començarà a Altea la Vella els actes commemoratius en honor a Santa Anna; la patrona de la localitat. Així ho han donat a conéixer l’edil de Festes, Marta Lloret i la clavària de la comissió organitzadora, Maria Antonia Laviós.

Com ha explicat Lloret, “estem molt satisfets de tornar acollir les nostres festes de barri, i amb aquestes festes de Santa Anna que comencen aquest últim cap de setmana de juliol donarem la benvinguda a la nostra cinquena festa de barri d’aquest estiu”. “És d’agrair el treball i esforç de la comissió actual, en aquests anys que no han sigut gens fàcils, per tant, faig una crida per a fer que aquesta festa Altea la Vella siga ben gran”, va afegir Lloret.

Quant al programa de festes, ha sigut la responsable de la comissió, Maria Antonia Laviós, qui ha comentat els actes i ha agraït a la Regidoria de Festes el seu suport. “Agraïm les paraules de la regidora i aquests tres anys de suport de la regidoria perquè a Altea la Vella som una comissió xicoteta i ens hem de coordinar amb les festes del Crist, per tant, no ha sigut gens fàcil continuar treballant per la incertesa generada per la pandèmia. Ara, veiem que la gent del poble està desitjant tornar a festejar les festes i deixar arrere aquesta pandèmia, però encara amb cautela” ha matisat la clavària. A més, en nom de la Comissió de Festes, la seua clavària ha donat les gràcies a l’Ajuntament d’Altea per la seua col·laboració i ha convidat a participar en les festes.

“La Regidoria de Festes estarà sempre estarà a la disposició de les festes d’Altea la Vella i dels barris, que cal dir que són precioses i cadascuna d’elles té la seua particularitat. La comissió de Santa Anna ha fet un programa molt extens per a tots i totes gaudim i convide a tots els veïns d’Altea la Vella i d’Altea a gaudir de les festes” va finalitzar la regidora.

 

Programa d’Actes:

Dissabte, 16 de juliol a les 19:30h XXXVIIFestival de Bandes de Música en la Plaça de Caixaltea. (Societat Recrativa Musical d’Altea la Vella i L’Illa de Benidorm seran les bandes participants)

Diumenge, 17 de juliol, a les 11:00h. Tradicional concurs de paelles en el pàrquing del Centre Cultural (canvi de localització per risc d’incendi a la Font de Garroferet). La comissió repartirà sagnia per gentilesa “El Chiringuito” i la Bandeta de Bernia acompanyarà l’acte

Dijous, 21 de juliol, Sopar de Sobaquillo. La comissió també repartirà sagnia.

Dies centrals de les festes.

Divendres, 22 de juliol, 13:00h, anunci de festes de Santa Anna, volteig de campanes i tret de coets; a les 17:30h. Tradicional entrada de la Murta acompanyada per la Bandeta de Bérnia i berenar per als assistents a la Font de Garroferet; a les 22:00h castells inflables en el pàrquing de “Les Revoletes”; a les 24:00h. Actuació de la gran orquestra “Oxido”, discomóvil i lliurament dels premis del Concurs de Paelles en el pàrquing de “els Revoletes”.

Dissabte, 23 de juliol, a les 10:00h. Parc aquàtic al carrer Rector Llinares; a les 14:00h “Coca a la Llumà” en el pàrquing de “Les Revoletes”; a les 17:00h. Concurs de “Cau i truc” en el restaurant Ca Toni; a les 19:00h. Parc aquàtic;a les 22:00h castells inflables en el pàrquing de “Les Revoletes”; a les 24:00h. Actuació de l’orquestra “Freedom” i discomóvil.

Diumenge, 24 de juliol, 19:00h. Concentració dels majorals, veïns i autoritats en la plaça de Caixaltea per a desfilar fins a l’església; a les 19:30h. Missa en honor als difunts i a les 24:00h. Discomóvil.

Dimarts, 26 de juliol, 19:30h. Concentració dels majorals, veïns i autoritats en la plaça de Caixaltea per a desfilar fins a l’església; a les 20:00h. Missa en honor a Santa Anna i proclamació de la nova comissió. A finalitzar es dispararà un Castell de focs artificials per a finalitzar les festes a l’aparcament de les Escoles Velles.

Pin It on Pinterest