Select Page

El grup d’investigació ‘Figures de l’Excés i Polítiques del Cos’ de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández (UMH) ha organitzat per als pròxims 4 i 5 de novembre el ‘I Congrés Internacional Cossos/Sexualitats Herètiques i Pràctiques Artístiques’, emmarcat, en esta primera edició pel subtítol ‘Antecedents històrics a l’Estat Espanyol. De la teoria a la pràctica i viceversa’.


Esta trobada, que se celebrarà al Palau Altea Centre d’Arts, està subvencionat per la Generalitat Valenciana i patrocinat per l’Ajuntament d’Altea, el Palau Altea Centre d’Arts, l’Hotel Tossal d’Altea i l’empresa BS Erotics Goods for Nice Sex.


El primer dia, l’esdeveniment comptarà amb les conferències i presentacions de teòrics i artistes com José Miguel Cortés, Jesús Martínez Oliva, Xoxe Manuel Buxán, Pepe Romero, Alex Francés, Javier Pividal i Javi Moreno. I el segon dia, amb les de Carmen Navarrete, Fefa Vila, Riguen Lozano, Itziar Ziga, Beatriz Preat, Post_op, O.R.G.I.A, Parole de Queer, Noelia Muriana i Ideadestroyingmuros.


A més, durant este esdeveniment s’inaugurarà l’exposició ‘herÉTIC@s # biZARR@s’ a les sales Alcabons i Les Rotes del mateix Palau Altea. La mostra arreplega l’obra plàstica resultant de la investigació dels membres del grup ‘Figures de l’Excés i Polítiques del Cos’ de la UMH integrat per: Daniel Tejero, Mª José Zanón, Lourdes Santamaría, O.R.G.I.A, Ascensión González, Elisa Lozano, Raquel Puerta i Javi Moreno.


La inscripció al congrés és gratuïta i es pot realitzar enviant un correu electrònic a l’adreça fidex@umh.S’abans del 30 d’octubre en el cas de què desitgen assistir i abans del 15 d’octubre per a presentar comunicacions i pósters. A més, els estudiants podran convalidar el certificat d’assistència per 2 crèdits de lliure configuració.


 

Pin It on Pinterest