Select Page

La regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana durà a terme durant els dies 21 al 25 de setembre una campanya de detecció del nivell de compliment que els amos de ciclomotors han realitzat sobre la necessària Inspecció Tècnica de Vehicles. La regidora de Trànsit, Patricia Mora, ha indicat que “l’objectiu de la mateixa és incidir en el compliment de la normativa que per un costat incidirà en la pròpia seguretat dels usuaris d’este determinat tipus de vehicles i per un altre suposarà una disminució de contaminació acústica al sotmetre’s els mateixos als ajustos tècnics en matèria d’emissió de sorolls”. El lloc triat per a esta campanya és l’esplanada de Villa Gadea junt amb les dependències municipals. Durant este període totes les unitats de Trànsit i Seguretat Ciutadana que componen el Cos de la Policia Local d’Altea vigilaran el compliment de la legislació vigent en el que a la Inspecció Tècnica de Vehicles es referix.
Trànsit recorda que els ciclomotors amb permís/llicència de circulació domiciliats a qualsevol lloc de la Comunitat Valenciana, deuen passar inspecció tècnica periòdica de tot el vehicle quan tinguen més d’una determinada antiguitat, depenent del tipus de ciclomotor i segons la data de matriculació. Els ciclomotors de 2 rodes amb més de tres anys d’antiguitat, els ciclomotors de tres rodes i quadricicles lleugers amb més de quatre anys són els vehicles que entren dins d’este apartat que ha de tindre a hores d’ara la inspecció tècnica del vehicle revisada.

Pin It on Pinterest