Select Page

Este pròxim divendres a les 21 h. Palau Altea oferix al públic el concert del grup OWIX amb el que se celebra els 15 anys fent música d’esta formació i que és motiu de la gravació d’un CD. Des de Cultura s’ha emfatitzat en eixos 15 anys de música “en la nostra llengua -ha remarcat Miquel Zaragoza- sabent que OWIX és un dels grups més emblemàtics de la comarca i referent de la música en català”. Zaragoza ha remarcat el patrocini de la CAM gràcies a la qual el concert és totalment gratuït. La representant de l’entitat bancària, Adela Pérez, coneixedora de la importància d’esta formació en la comarca ha recordat la finalitat de l’Obra Social “perquè amb este tipus d’actuacions pretenem acostar-nos a les peticions de la societat sempre gràcies a la confiança dels nostres clients que són els que permeten que podem destinar part del pressupost a estes iniciatives culturals”.
Ximo Guardiola, com a músic fundador d’OWIX, ha destacat les infraestructures de Palau Altea i l’equip tècnic que han motivat que s’haja triat l’auditori per a la gravació del CD musical. Seran uns 25 músics els que pujaran a l’escenari amb molts instruments de vent mesclats amb els usuals d’un grup de rock.

Pin It on Pinterest