Select Page

Representants d’unes 20 ONG’S alteanes han participat hui en el II Taller d’Associacions convocat per la regidoria de Benestar Social. La responsable de l’àrea, Gemma Córcoles, ha mostrat la seua satisfacció davant de l’èxit de la convocatòria “perquè mostra que hi ha un interés real per part de les associacions i ONG’S d’Altea a millorar el seu treball i més davant de la pròxima convocatòria d’ajudes públiques que es van a concretar a finals d’este mes”. Córcoles ha recordat la importància de conéixer amb detall els mecanismes que s’utilitzen a l’hora de presentar els projectes, desenvolupar, “i sobretot justificar-los perquè no servix qualsevol factura, cal saber bé com es deuen justificar les despeses que s’han efectuat amb el projecte”. Esta segona edició del Taller d’Associacions començava a les 9.30 del matí i s’acabava a les 13.30 a la sala de juntes del Centre d’Atenció a Majors

Pin It on Pinterest