Select Page

Durant els mesos de juliol i agost se celebrarà en el Col·legi Públic Garganes l’Escola d’Estiu; així ho han donat a conèixer les edils d’Educació i Benestar Social, Pepa Perles i Gemma Córcoles, respectivament; que han informat que dimarts que ve 2 de juny tindrà lloc la presentació d’aquesta en el Centre Social a les 18:30 h.
Segons els detalls aportats per la responsable municipal d’Educació, l’Escola d’Estiu està dirigida a xiquets d’entre 4 i 12 anys i el preu de la inscripció és de 135€ per mes i alumne. En el cas dels xiquets empadronats a Altea, el preu que haurien de pagar descendeix fins als 100€. «Els 35€ de diferència entre els xiquets no empadronats a Altea i els què sí ho estan serà assumida pel consistori», ha assenyalat Perles. «A més, l’Ajuntament subvencionarà la matrícula o part d’ella a aquells alumnes que la seua situació així ho requerisca després d’un informe previ», ha puntualitzat l’edil d’Educació.
Enguany la temàtica entorn a la qual girarà l’Escola d’Estiu serà la de “Viu l’art”; l’horari d’assistència és de 09:00 h a 14:00 h i el nombre de places és indeterminat.
A tot açò, Gemma Córcoles, responsable de l’àrea de Benestar Social ha apuntat que «com cada any en l’Escola participaran xiquets amb discapacitats, pel que a més de l’aprenentatge i la diversió es treballarà la integració». «Com a novetat, enguany es farà una entrevista personal a cada pare i també es treballarà de forma individual», ha afegit l’edil socialista.
La matrícula es podrà formalitzar en el CEAM els dies 4 i 5 de juny en horari de 8:30 h a 14:00 h i 16:00 h a 18:00 h el dijous 4 i de 09:00 h a 13:00 h el divendres 5.



 

Pin It on Pinterest