Select Page

Aquest matí, el jurat encarregat de triar als 22 artesans que podran exposar en la 26 edició de la Mostra d’Artesania s’ha reunit en la Casa de Cultura per a portar a terme aquesta selecció. Segons ha detallat el Regidor de Cultura i responsable de la iniciativa, «enguany s’han presentat 38 artesans i serà difícil seleccionar 22 perquè la qualitat dels treballs és extraordinària».


L’edil ha avançat que «possiblement siga la qüestió estètica la que prevalga a l’hora de triar als participants, ja que la qualitat de tots els treballs està a la vista i procurem que no hi haja més de quatre expositors de cada material».


Els 22 artesans seleccionats, com és habitual, posaran els seus productes a la venda en la Plaça de l’Església d’Altea durant els dies de Setmana Santa i els mesos de juliol i agost.

Pin It on Pinterest