Select Page

El regidor d’Hisenda, Eloy Hidalgo ha interpretat positivament les declaracions que el Grup Municipal Bloc-Verds ha portat a terme mitjançant un comunicat. L’edil socialista ha agraït la sol·licitud de col·laboració dels membres del Bloc i ha manifestat que «sens dubte es comptarà amb ells, com ha ocorregut fins ara».
Eloy Hidalgo ha explicat que han estat diverses les reunions mantingudes entre ell i el Portaveu Econòmic del Bloc, Baltasar Ripoll, pel que interpreta la nota de premsa emesa pel Bloc de forma constructiva. «Crec que la nota demana la participació més activa en l’elaboració dels pressupostos i com sempre jo seguisc mantenint la importància que existisca un canal de comunicació amb els altres partits, com ha succeït fins ara», ha apuntat el responsable de la Hisenda Municipal.
«Des d’Hisenda l’única cosa que hem de dir és que per descomptat que comptarem amb el Bloc, com ho hem fet fins a ara. Fruit d’això els diferents suports del Bloc a diferents qüestions plantejades per l’Equip de Govern PSOE-CIPAL», ha afegit Eloy Hidalgo. L’edil ha ressaltat que «el Bloc és un element important i tenim als seus membres en compte».
Respecte de l’elaboració dels pressupostos, Hidalgo ha revelat que «fins ara s’han facilitat dades globals del mateix a l’espera d’asseure’ns pròximament i entrar en major detall».
L’edil d’Hisenda ha recordat que «d’alguna forma el Bloc ha participat activament en els pressupostos del 2009, ja que aquests inclouran propostes que ells han votat favorablement, com per exemple la modificació d’ordenances fiscals, la baixada de sous o tota la bateria de propostes que conformen el pla d’austeritat municipal».
Per concloure, Hidalgo ha reiterat el seu agraïment a la voluntat de col·laboració dels membres del Bloc i que «sens dubte es contarà amb ells com ha ocorregut fins a ara».

Pin It on Pinterest