Select Page

Fins al 20 de gener s’estén el termini per a inscriure’s en el viatge organitzat des de l’àrea de Joventut i Esports a la neu; així ho ha recordat l’edil responsable d’àrea, Eloy Hidalgo. Un any més, l’àrea de Joventut i Esports, en col·laboració amb l’IVAJ, ha posat a la disposició dels joves alteans la Setmana d’Esquí. En aquesta edició serà l’estació d’Espot al Pirineu Català la que es visite i el viatge tindrà lloc del 15 al 20 de febrer. El preu de l’activitat és de 351€ per persona; segons ha detallat el regidor de l’Àrea, Eloy Hidalgo. El viatge està destinat a jóvens de 12 a 30 anys i les inscripcions es poden materialitzar fins al 20 de gener a les Oficines de l’àrea de Joventut i Esports, Ciutat Esportiva.


Segons les dades aportades per Hidalgo, aquest preu inclou transport; allotjament durant 5 nits en hotel Or Blanc, situat a peu de pista, a tan sols 25 metres dels remuntadors, en habitacions de 3 a 8 persones; pensió completa; Forfait il·limitat per a cinc dies; material d’esquí alpí, el material d’Snow té un preu addicional de 50€; guia acompanyant, 2 hores diàries de classes i segur d’assistència i accidents en el viatge.


Les condicions de pagament seran: abonar 100€ per a la reserva de la plaça en el compte 3045-0001-01-1661904928 de Caixaltea. Els 251 € restants s’abonaran abans del 20 de gener. En el cas d’anul·lacions s’aplicarà la normativa de l’Institut Valencià de la Joventut.


«Disposem de 25 places, que són les que es van completar l’any passat» ha conclòs Eloy Hidalgo.

Pin It on Pinterest