Select Page

El proper dijous 17 d’octubre, l’empresa Ilunion Accessibilitat impartirà sengles tallers formatius en pautes d’atenció a persones amb discapacitat. En este cas, un dels tallers va destinat a la plantilla de la Policia Municipal i un segon a les empreses del Mercat Municipal.

Com ha recordat l’edil de Turisme, Xelo González, “el març del 2021 l’empresa Ilunion Accessibilitat feia un estudi dels recursos turístics d’Altea. En este estudi es van plantejar una sèrie de propostes de jornades de sensibilització i d’accions formatives en matèria d’accessibilitat universal”.

“En este marc, des del 2021, s’han realitzat 8 accions formatives específiques per a diversos sectors com el sector nàutic; el comercial; l’hostaleria i el personal funcionari de l’Ajuntament d’Altea”. Ha afegit la responsable municipal de Turisme.

Per part seua, el regidor de Comerç, Jose Maria Borja, ha explicat que “en esta ocasió s’impartirà un taller específic per a la plantilla de la Policia Local d’Altea, en horari de matí i un segon taller, a la vesprada, per als concessionaris del Mercat Municipal”. “En estos tallers s’abordaran dinàmiques experiencials in situ, proposant situacions reals d’atenció a persones amb discapacitat al mateix mercat”. Ha matisat el responsable municipal de Comerç.

Pin It on Pinterest