Select Page

El termini de presentació de les imatges romandrà obert del 10 al 18 d’agost.

La regidoria de Cultura, en col·laboració amb la Confraria del Castell de l’Olla, convoca un any més el Concurs de Fotografia Castell de l’Olla, que té per objecte donar a conèixer una visió personal de la celebració d’este gran espectacle pirotècnic.

Com indica l’edil d’àrea, Pepa Victoria Pérez, poden participar al concurs totes les persones que ho desitgen, proveïdes de DNI o NIE i només es podrà fer amb càmera digital. Cada participant podrà presentar fins a tres fotografia diferents realitzades pel mateix i han de ser inèdites.

El format de les fotografies serà JPG i com a màxim tindrà 10MB. S’admet retoc fotogràfic per tal de millorar o corregir valors de brillantor, color, etc. En cap cas no s’accepten alteracions de la realitat.

Les imatges es remetran a www.alteacultural.com/fotocastell  mitjançant el formulari habilitat per fer-ho en esta adreça.

El termini de presentació de les imatges serà del 10 d’agost a les 23:59h del 18 d’agost.

Els premis a les millors fotografies són de 500€ el primer; 300€ el segon i 200€ el tercer. Quanties finançades per la Confraria del Castell de l’Olla i per al cobrament del qual s’hauran de facilitar les dades a través de www.alteacultural.com/premiats

Els participants només podran obtenir un premi. La resolució del Jurat es farà pública el 30 d’agost en acte públic a les 20.00h a la Casa de Cultura. El Jurat estarà compost per una selecció realitzada per la Confraria del Castell i la regidoria de Cultura.

Les fotografies participants seran publicades a la web i xarxes de l’Ajuntament i la Confraria amb indicació del nom del seu autor o autora. Així mateix, al setembre es durà a terme una exposició a la Casa de Cultura.

Amb les bases a la mà del “Concurs de Fotografia Castell de l’Olla”, l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez, anima els amants de la fotografia a participar en este concurs que té com a protagonista un dels castells de focs artificials més grandiosos que es poden gaudir a nivell nacional; a més que reparteix suculents premis.

Pin It on Pinterest