Select Page

La jornada s’inclou al cicle Start-up Talks organitzat en el marc d’Altea Emprende, un programa gestionat pel PCUMH en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea.

El proper 4 de juliol tindrà lloc una sessió sobre creació de marques amb impacte sostenible, organitzada pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández en el marc del projecte Altea Emprende. Així ho ha anunciat l´edil de Comerç i Emprenedoria en Innovació. Josep Maria Borja.

La jornada, que té per objecte debatre sobre com les empreses poden crear impacte sostenible a través de la generació de marca i com este impacte es reflecteix als diferents mitjans de comunicació, començarà a les 19:00 hores i es realitzarà al Tsunami Beach Club d´Altea. Esta comptarà amb representants de les empreses Trendsplant i Liux, i del mitjà de comunicació Radio Elche Cadena SER. L’assistència és gratuïta i està oberta al públic en general, prèvia inscripció a www.parquecientificoumh.es/eventos/start-talks-altea-creacion-de-marcas-con-impacto-sostenible-trendsplant-liux-y-cadena-ser.

Durant la jornada, el cofundador i responsable de Disseny de Trendsplant, Miguel García Arnedo; i el cofundador i el CEO de Producte a Liux, David Sancho Domingo, exposaran la seua experiència en la creació d’una marca amb impacte sostenible. Entre altres aspectes, parlaran sobre com ha estat el procés i com han comunicat i treballat els seus valors. Per la seua banda, la directora adjunta de Ràdio Elx Cadena SER, Cristina Medina, plantejarà el seu punt de vista comunicatiu: per fer-ho, posarà èmfasi en com donar difusió als valors i atraure mitjans de comunicació. En finalitzar la jornada es realitzarà una taula rodona on els assistents podran comentar amb els ponents diferents qüestions relacionades amb la temàtica de la jornada.

Com a responsable d’Emprenedoria i Innovació, Borja convida la població d’Altea a participar en la jornada organitzada per Altea Emprende.

 

Pin It on Pinterest