Select Page

25 i 26 de maig al Centre Juvenil

El proper cap de setmana, al Centre Juvenil d’Altea, tindrà lloc un campionat de TrofeSlot, més conegut com a Scalextric, puntuable per al campionat d’Espanya. Així ho han anunciat l´edil d´Esports, Sara Soler; el regidor de Joventut, Germán Manjón i el president del Club de Slot d’Altea, Emilio Martínez.

Com ha detallat l´edil d´esports, “vindran corredors de tot Espanya i és la primera edició que es fa al Centre Juvenil”. Sara soler ha agraït a la regidoria de Joventut la seua col·laboració i ha ressaltat que “el treball conjunt de les regidories d’Esports i Joventut està possibilitant que es duguen a terme activitats tan importants com este TrofeSlot.

En paraules de Soler, “la infraestructura que estan muntant per a la competició és espectacular i vull animar els alteans i alteanes que vinguen a gaudir d’estes dos jornades de Slot perquè estic segura que podreu passar una bona estona i conèixer el esport, a més de gaudir de lʼesdeveniment”.

Per part seua, Germán Manjón ha agraït a Reprise Slot, el club alteà de Scalextric, la iniciativa de treure fora de les seues instal·lacions el campionat. “És un campionat Open d’Espanya i té una repercussió important si volem donar un impuls a este passatemps reconegut que es practica al nostre poble. Per això convidem a la gent que durant la setmana vinent, en horari de vesprada, vinga al Centre Juvenil a conèixer i practicar l’esport de l’Scalextric on volem donar una nova visualització perquè la gent sàpiga que a Altea es practica i hi ha afició ”.

Finalment Emilio Martínez ha revelat que seran 65 els corredors i vehicles que participin a la prova. És la onzena edició del Trofeu Slot, però és la primera vegada que es duu a terme al Centre Juvenil i per això el Club d’Altea “Reprise Slot”, fundat el 2004, està realitzant una àrdua tasca de muntatge.

El president del Club alteà reconeix que este esport no està passant pel millor moment ja que “és difícil competir contra els mòbils i les pantalles”. “Ara som 7 persones les que continuem practicant esta afició. La modalitat en què nosaltres correm és la de Ral·li, en què es corre sol, contra el rellotge i s’apunten els temps i el que menys ha fet  és el que guanya la prova”. Explica Martínez.

“La feina que hem fet ara per poder dur a terme el TrofeSlot fora del club és important perquè el que normalment fem en un dia o dos, ací tardem una setmana perquè cal muntar-ho tot”. Ha assenyalat Emilio Martínez.

Des de l´organització i les regidories de Esports i Joventut es convida a gaudir d´este XI Open Vila d´Altea de Slot, que es desenvoluparà al Centre Juvenil d´Altea els dies 25 i 26 de maig.

Pin It on Pinterest