Select Page

El Grup de Millora del SICTED Altea es reunia el dimecres 19 de setembre a les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea, en la segona sessió ordinària, amb l’objectiu de posar en comú millores a la destinació. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

Els grups de millora del model SICTED són grups de discussió i debat en què participen els diferents agents implicats en l’activitat turística i en el model SICTED per a la identificació, proposta i posada en marxa de millores a la destinació.

Al llarg de la sessió, les gestores de la destinació, Pepi Durá i Ana Pérez, van anunciar les candidatures d’Altea als Premis SICTED 2025 en dos categories: Projecte de millora de destinació SICTED amb la iniciativa “Coneix els productes i la gastronomia d’Altea ” i en la categoria Millor Destinació SICTED; categoria a la qual Altea ha estat convidada a presentar-se en trobar-se, l’any 2023, al número 8 del rànquing a nivell nacional.

La regidora de Turisme, Xelo González, agraïa “l’esforç i la dedicació de les empreses d’Altea apostant per la qualitat i la millora contínua”. També donava les gràcies al Club Nàutic d’Altea per l’ús de les instal·lacions.

“El 2023, el projecte d´Altea de millora d´accessibilitat amb pictogrames va obtenir el tercer premi a nivell nacional i ens alegra que, des dels inicis, els grups de millora sempre han apostat per l´accessibilitat i la sostenibilitat”, apuntava González.

Per part seua, el regidor de Comerç, Jose Maria Borja animava una vegada més les empreses alteanes a formar part del programa SICTED en l’edició 2025. “Entre els avantatges del programa SICTED destaca la millora de la qualitat, l’increment de la visibilitat del negoci, formació continuada, així com un reconeixement oficial a nivell nacional”. Concretava Borja, que indicava que les gestores del SICTED faciliten més informació als interessats a través del correu electrònic turismo@altea.es

Pin It on Pinterest