Select Page

El Club Ciclista Altea, en col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, ha col·locat deu casetes per a la cria i conservació de diferents espècies d’ocells i un hotel per a insectes a la Finca Santa Bárbara. Així ho ha fet conèixer l’edil d’àrea, Jose Orozco.

Com explica el responsable municipal de Medi Ambient, “esta és una acció que suposa una compensació mediambiental per part del CC Altea per la realització, el mes de maig passat, de l’Open BTT Vila d’Altea a la Finca Santa Bàrbara”. “A banda de la important tasca silvícola per a la disminució de material vegetal que va realitzar el CC Altea en aquell moment, ara es col·loquen estes 10 caixes niu i l´hotel d´insectes”. Ha afegit el regidor.

Jose Orozco s’ha mostrat satisfet per la iniciativa i ha agraït al CC Altea el seu compromís amb el Medi Ambient, la conservació i la millora dels espais naturals del municipi i en especial de la Finca Santa Bàrbara.

Estes casetes per a aus estaran localitzades amb coordenades GPS per a la seua correcta ubicació i els escolars d’Altea podran, a partir del curs vinent, realitzar activitats relacionades amb estes i el medi ambient. Ha conclòs el regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Altea, Jose Orozco.

 

Pin It on Pinterest