Select Page

El conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, Martínez Mus, anuncia que el nou viaducte sobre el riu Algar del TRAM entrarà en servei abans d’acabar l’any.

Hui al matí, el Conseller Vicente Martínez Mus i l’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí, han girat visita a les obres que formen part de les actuacions de modernització que s’executen a la Línia 9 al seu pas per Altea. En el transcurs de la visita, el Conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha anunciat que el nou viaducte sobre el riu Algar del TRAM entrarà en funcionament a finals d’este mateix any.

A l’acte també hi han acudit el secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Javier Sendra, el director general de Transports, Manuel Ríos, el director gerent de FGV, Alfonso Novo i representants de l’empresa que executa les obres.

Després de comprovar l’evolució dels treballs, Martínez Mus ha indicat que “segons els previstos, les obres conclouran a finals d’any i permetran completar les actuacions de modernització que s’estan fent en esta Línia 9 del TRAM, Benidorm-Denia amb l’objectiu de millorar el servei que presta als milers d’usuaris”.

El viaducte sobre el riu Algar compta amb un pressupost de 7.212.882€ i és una actuació que executa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, FGV; finançada per la Unió Europea a través dels fons NextGeneration com a part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Com ha recordat el Conseller, “una vegada finalitzades les obres de renovació dels viaductes d’Algar i Mascarat, les unitats duals podran circular per la Línia 9 entre Benidorm i Dénia sense haver de fer transbordament al llarg del recorregut, posant fi així a la renovació integral de l’esmentada línia les obres de la qual posava en marxa la Generalitat l’any 2014.

Per part seua, l’Alcalde d’Altea, Diego Zaragozí ha manifestat satisfacció per l’estat de les obres i ha desitjat que estes acaben en termini pel que significa per als usuaris del TRAM i també per poder tornar a la normalitat el trànsit rodat d’Altea a la zona d’afecció de les obres.

Finalment, Diego Zaragozí ha recordat que “l’execució d’este nou pont va ser una aposta del Govern Municipal amb l’objectiu de recuperar l’antic viaducte per a vianants, convertint-se així en una nova atracció patrimonial del municipi d’Altea”.

 

Pin It on Pinterest