Select Page

La Comissió de Festes, on també està integrat el regidor d’àrea, presenta el programa d’actes.

Hui al matí, el regidor de Festes, Joaquim Devesa Crespo; la Clavària de la Comissió, Paula Merenciano Durá i el majoral Vicent Cantó Pérez, han donat a conèixer el programa de festes que tindrà lloc els propers dies a Altea la Vella amb motiu de la celebració de la seua patrona, Santa Anna.

Les festes de Santa Anna 2024 han sigut organitzades per segon any consecutiu per una mateixa comissió de joves que ha posat molta il·lusió i entusiasme per tirar endavant les festes d’estiu d’Altea la Vella. Com així ha apuntat el responsable municipal de Festes.

En paraules de Joaquim Devesa, “esta festa, que tan arrelada està, per fi arriba i done fe que ha sigut organitzada amb una gran intensitat de treball i molts esforços, ja que la comissió, a la qual tinc l’honor de pertànyer, és repetidora i ha volgut fer una festa per a tothom que reculla la tradició i que també tinga alguna sorpresa”.

L’edil ha cedit la paraula als membres de la comissió de festes perquè donen a conèixer allò que tenen preparat per a estos dies de “germanor, de calor, d’aigua, de pólvora, de festa en resum”.

Ha sigut Vicent Cantó el que ha començat descrivint el programa de festes que començarà el diumenge 21 de juliol amb el tradicional concurs de paelles a la Font del Garroferet.

Dimarts 23 de juliol a les 21:30h Concert de Santa Anna al Centre Cultural d’Altea la Vella a càrrec de la SRM.

El dijous 25 de juliol a les 21:00h tindrà lloc el sopar de germanor o “sopar de cabasset” al carrer central d’Altea la Vella.

Divendres 26, a les 13:00h, anunci oficial de festes amb el volteig de campanes i coets; a les 17:30, “Entrà de la Murta” i en acabar s’oferirà berenar a la Font del Garroferet als assistents. I en este mateix lloc a les 20:00h se celebrarà una Missa de Campanya en honor a Santa Anna, oficiada pel rector d’Altea la Vella, el Sr. Juan Carlos Ferri. A les 23:00h revetlla a càrrec de l’orquestra Freedom al Pàrquing Les Revoltetes. En el transcurs de la revetlla es lliuraran els premis del Concurs de Paelles.

El dissabte 27 de juliol a les 07:30h, despertà; a les 10:00h parc aquàtic per als més xicotets a l’aparcament del CP Altea la Vella i Centre Cultural. A les 14:00h tradicional “Coca a la Llumà” i sagnia gentilesa del “Chiringuito”. A les 23:00h revetlla a càrrec de l’orquestra Óxido a l’aparcament central d’Altea la Vella.

El diumenge 28 de juliol a les 17:00h, concurs de Cau i Truc a Ca Toni. A les 19:30h Concentració de majorals, veïns i autoritats a la plaça de Caixaltea per desfilar fins a la Parròquia on tindrà lloc a les 20:00h la Missa de difunts i en finalitzar es realitzarà la Solemne Processó i honor a Santa Anna que acabarà amb el nomenament de la nova Comissió de Festes. A les 22:30h el castell de focs artificials, que es dispararà a l’aparcament de l’extensió administrativa de l’Ajuntament i alguna sorpresa clouran les festes en honor a Santa Anna 224. Així ho ha explicat la Clavària de la Comissió, Paula Merenciano, qui ha agraït totes les col·laboracions rebudes, entre les quals hi ha la de l’Ajuntament d’Altea i el treball de la jove comissió i també a la gent que tot l’any col·labora amb la festa.

Paula ha acabat convidant els veïns i veïnes d’Altea la Vella i Altea a participar de la celebració i a “fer festa tots junts”.

Pin It on Pinterest