Select Page

La regidoria de Comerç, encapçalada per l’edil Jose Maria Borja i l’Associació AHEA, Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, representada pel seu president, Juan Abril, han signat un conveni de col·laboració per al foment d’estos sectors a través de l’impuls d’activitats promocionals, com ara les Jornades Gastronòmiques.

L’acord comporta una dotació econòmica per part del consistori de 13.000€ i en contraprestació AHEA serà l’organitzadora de les jornades gastronòmiques municipals. “Esta és la novetat principal del conveni que acabem de signar”, ha apuntat Borja, que s’ha manifestat satisfet per l’acord.

“Entre els objectius de l’Ajuntament està el foment de l’associacionisme i el suport a les activitats que naixen al si de les entitats del municipi i que aporten beneficis a Altea i la societat alteana”; ha declarat el responsable municipal de Comerç i Hisenda, que ha ressaltat “la importància de la col·laboració pública privada per a la posada en marxa i el desenvolupament d’iniciatives d’èxit; com així ho són les diferents jornades gastronòmiques municipals que durant l’any es duen a terme a Altea, que a partir d’ara passaran a ser organitzades per AHEA”.

Per part seua, Juan Abril, president d’AHEA ha manifestat satisfacció per la signatura d’este acord i ha agraït a la regidoria de Comerç la confiança dipositada per esta amb l’associació que presideix.

A la cita també ha estat present Mabel Torrescusa, vicepresidenta de l’AHEA.

Pin It on Pinterest