Select Page

Turisme i Comerç agraeixen la tasca de les 16 empreses i establiments que a Altea ja tenen aquest distintiu de qualitat a la destinació.

Hui al matí, les regidories de Turisme i Comerç han fet entrega dels distintius amb què el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destinacions, SICTED, ha dotat 16 establiments, empreses i serveis d’Altea. Un programa desenvolupat per la Secretaria d’Estat de Turisme que té com a finalitat la gestió integral i permanent de la qualitat en una destinació turística i que té com a objectiu últim millorar l’experiència i la satisfacció del turista.

L’acte de lliurament de distintius ha tingut lloc en un dels establiments reconegut, “El Cantó del Palasiet” i durant el mateix l’edil de Turisme, Xelo González ha assenyalat que “este acte és un xicotet agraïment pel vostre esforç, pel vostre compromís i la dedicació perquè el vostre establiment i la destinació Altea complisca els paràmetres d’excel·lència turística”.

En paraules de l’edil, “volem donar-vos les gràcies perquè considerem que és un sobreesforç a la vostra feina i vos animem que continueu així perquè és un distintiu a nivell nacional que es pot trobar en establiments de tot el país que complixen amb els paràmetres que vosaltres ja compliu seguint una metodologia que el que busca és millorar l’experiència del turista”.

Per part seua, l’edil de Comerç, José María Borja ha subratllat “l’esforç que suposa per als que vos impliqueu en este projecte per no deixar la vostra feina de banda i fer esta formació i complir amb la burocràcia que suposa la tramitació; així que felicitats per això. És un esforç que val la pena per a tots, per als vostres establiments i per a la marca Altea, perquè en definitiva el que estem fent és una especialització per ser un referent i per reforçar la marca de qualitat de turisme que és el que volem per a Altea”.

Després de les felicitacions, les tècniques de Turisme i Comerç, Ana Pérez Alós i Pepi Durá, respectivament han explicat als presents les novetats que es produiran en el procediment, que eren donades a conèixer a la trobada de gestors de la Comunitat Valenciana i que seran d’aplicació progressiva per als serveis que ja es troben dins de la metodologia SICTED, com ara la Tourist Info d’Altea.

En estos moments són 16 les empreses adherides i el distintiu de les quals s’ha de renovar cada dos anys; Tourist Info, Vero Holiday, El Cantó del Palasiet, Hotel Villa Gadea, Joan Such guia turístic, Policia Local, Hotel Cap Negret, CN Altea, CN Campomanes, Mimar apartaments turístics, Rest. Bon Vent, Hotel Àbaco, Rest. Juan Abril, Rest. Etika, El Amante Suits apartaments turístics i Cerveses Altaia. Alguns d’aquests establiments han obtingut el distintiu per primera vegada, d’altres la renovació i d’altres l’hauran de fer el proper any.

Així mateix, dilluns passat, alguns acudien a l’acte autonòmic de lliurament que tenia lloc a la ciutat d’Elx.

I finalment, estan immersos en el procés de reconeixement i fent la formació, en estos moments: Bar la Plaça, Bar la Clau, Rest. Casa Vital, Altea en Llaut, Villa Samar Altea, Ucharter i Mediterrània jet nàutica.

 

Pin It on Pinterest