Select Page

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea, representada per José Luís León Gascón, i la presidenta de Càritas Altea, Josefa Ferrer Mulet, renoven el seu conveni de col·laboració un any més per a la promoció d’activitats socials. L’import de la col·laboració municipal ascendeix anualment fins a 6.000€ de subvenció nominativa.

“Vull agrair a la seua presidenta, Josefa Ferrer Mulet, i a la resta d’integrants la seua labor diària pels qui més el necessiten” ha declarat l’edil d’àrea. A més, des del departament de Serveis Socials s’està treballant per a cedir un vehicle a l’ONG a fi de facilitar el transport de persones i la recollida d’aliments.

En paraules de León Gascón: “des de l’àrea de Benestar Social renovem la col·laboració mútua mitjançant la signatura d’un nou conveni que tindrà com a objectiu la promoció i suport d’interés públic. Una cosa de la qual tota la ciutadania, però especialment els col·lectius més vulnerables, es veuran beneficiats”.

Per part seua, Josefa Ferrer, presidenta de Càritas Altea, agraïa la proximitat que es transmet des del departament de Serveis Socials, a més de mostrar la seua satisfacció per l’augment de la línia normativa per a ajudar amb més ímpetu als col·lectius més vulnerables.

Pin It on Pinterest