Select Page

“Experimenta Altea des dels sentits” tindrà lloc el 10 de juny.

Baix el títol “Experimenta Altea des dels sentits”, la regidoria de Turisme, regida per Xelo González, en col·laboració amb Fesord, ha organitzat una ruta guiada adaptada i destinada a este col·lectiu, en què es farà una visita als principals recursos turístics d’Altea i que acabarà a la plaça de l’Església. Així ho fa conèixer l’edil d’àrea.

La cita tindrà lloc el proper 10 de juny i es tracta d´una visita guiada amb intèrpret en llengua de signes, gràcies a la participació de la Federació de Sords de la Comunitat Valenciana, FESORD. La eixida serà a les 11:00h des de la Tourist Info Altea i la reserva de plaça és gratuïta. Ésta s’ha de fer a touristinfo@altea.es o telefonant al 965 84 41 14. Per les característiques d’esta ruta adaptada, l’aforament està limitat a 15 persones.

En paraules de l’edil de Turisme, “la millora en l’accessibilitat és un dels objectius marcats els darrers anys pel departament alteà de Turisme, emmarcat en les accions que es fan dins de l’eix d’accessibilitat; un dels eixos principals sobre el qual es basa el projecte de Destinació Turística Intel·ligent”. “A més que el Turisme ha de ser per a tothom”. Conclou Xelo González.

Pin It on Pinterest