Select Page

Amb un 62% de participació, els ciutadans d’Altea donen a Compromís 9 regidors.

La formació política Compromís ha sigut la guanyadora de les eleccions municipals d’ahir diumenge 28 de maig a Altea amb 3.310 vots; fet que suposa el 38,7% dels vots  emesos al municipi i li atorga 9 regidors , un més dels que tenia. A Compromís ha seguit en vots el Partit Popular amb 2.975 vots, que puja un regidor respecte als que tenia en esta legislatura 2019-2023 i se’n queda amb 8.

En el cas del PSOE, han sigut 1.455 vots els recollits, un 16,73%, i li resta un regidor als obtinguts en els comicis passats. Tres són els regidors socialistes els que formaran part de la nova Corporació Municipal.

I l’altra força política que conformarà l’hemicicle alteà serà VOX, que entrarà a formar part de la Corporació amb un regidor. Regidor resultant dels 562 vots obtinguts a Altea, un 6,46% de l’electorat.

En el cas d’Unidas Podemos-Esquerra Unida, amb 273 vots obtinguts, no han aconseguit arribar al 5% dels vots que es requereix per comptar amb representació a la Corporació Municipal. Objectiu que tampoc no ha obtingut l’Aliança pel Comerç i l’Habitatge que ha obtingut un total de 29 vots.

Després del recompte de vots, la màxima celebració s’instal·lava a la seu de la formació guanyadora de la nit, Compromís, ubicada al Passatge Llaurador, que amb els 3.310 vots obtinguts donen l’alcaldia al seu cap de llista, Diego Zaragozí.

Com a protagonista de la nit Zaragozí declarava: “agraïsc al municipi d’Altea la confiança que ha dipositat en la nostra formació i que ens dóna un regidor més dels que teníem, és a dir 9. Això vol dir que recolza la feina i aprova la gestió que hem realitzat en estos quatre anys i ens dóna la seua confiança perquè seguim endavant amb el nostre projecte”. “Estic molt agraït i satisfet dels resultats, ja que s’ha complert el meu desig de guanyar les eleccions i ara toca continuar treballant”; apuntava el que serà el nou alcalde d’Altea.

Pin It on Pinterest