Select Page

L’Ajuntament augmenta en 500 euros la subvenció que ascendeix a 3.500 euros

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria de Benestar Social, ha renovat el seu suport i col·laboració amb la labor d’atenció a persones amb discapacitat que realitza Associació Doble Amor, amb seu a Benidorm, que atén usuaris de tota la comarca. Enguany, el Consistori, aportarà 500 euros més a l’acord.

El regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón i el president de l’Associació Doble Amor, Casimiro Vila, han rubricat el conveni de col·laboració entre totes dues entitats pel qual l’Ajuntament d’Altea concedeix 3.5000 euros per a sufragar les despeses de transport de persones amb discapacitat intel·lectual al Centre Ocupacional Doble Amor.

“Un any més, col·laborem amb Doble Amor perquè els alteans que ho precisen puguen traslladar-se al seu centre i rebre els tractaments que realitzen. Volem agrair a aquesta associació la seua gran faena en pro de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual”, ha comentat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest