Select Page

El municipi rep 50.000 euros per al Castell de l’Olla i diferents accions publicitàries

L’Ajuntament d’Altea i Turisme Comunitat Valenciana han renovat aquest matí el seu conveni de col·laboració per a la promoció turística de la localitat. Aquest acord, que suposa un import de 50.000 euros, ha sigut rubricat pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Turisme, Xelo González.

“Aquest conveni ens ajuda a la promoció d’Altea i estem molt agraïts aTurisme per continuar apostant per nosaltres. Gràcies a aquests diners podem realitzar accions com la renovació del nostre fullet turístic, que serà inclusiu, perquè el turisme si no és per a tots no té sentit; i també ens servirà per a la producció de noves fotografies per a fires o xarxes socials i els monopostes com el que tenim en l’AP7”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo Gonzalez.

Unes altres de les accions a les quals es destinarà aquesta subvenció serà a la producció d’elements promocionals i sostenibles, com a bolígrafs de plàstic reciclat, llapis o bosses de roba. I un dels punts més importants, serà es Castell de l’Olla, per a la seua difusió i promoció com a esdeveniment singular i cita imprescindible que és cada estiu aquest esdeveniment.

Per part seua, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “és un plaer tornar a estar a Altea, perquè hem tingut una relació magnifica de cooperació i cogobernanza per a construir un model dels més interessants de la Comunitat Valenciana. Altea és una referència pels seus atributs naturals, la seua història, però també per la manera de gestionar-la”, ha comentat.

Colomer ha agraït a Altea, i especialment a l’alcalde Jaume Llinares, “la seua visió i haver apostat pel futur, per la sostenibilitat, pel respecte a la nostra història i haver sabut donar resposta a un món molt canviant. Altea ha sabut adaptar-se a un món canviant amb una gran voluntat política i molta proactivitat”, ha finalitzat.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha tancat les intervencions donant les gràcies a Turisme CV i especialment a Francesc Colomer “per ajudar sempre, en les diferents campanyes que hem participat, en la gestió dels Plans de Sostenibilitat. Una col·laboració continua entre totes dues administracions perquè volem un model de turisme que és el mateix. Un model tranquil, sostenible, humà, culte, inclusiu i accessible. Agraïm a la Generalitat la seua relació cordial, haver escoltat les demandes de l’Ajuntament d’Altea i haver-se oferit sempre per a treballar conjuntament pel turisme d’Altea i de la Comunitat”.

Pin It on Pinterest