Select Page

La Regidoria de Cultura d’Altea ha convocat un any més el Ral·li Fotogràfic que en 2023 celebra la seua sisena edició. Així ho han anunciat la regidora de Cultura, Aurora Serrat, i Vicent Llorenç Llorca, “El Xicon”, coordinador de l’activitat. El ral·li se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de maig.

“Aquest ral·li és un esdeveniment conegut per tots, l’any passat ja va tornar a la normalitat, després de la pandèmia, i s’ha convertit en tot un referent. Reuneix molts aficionats a la fotografia en un ambient molt bo. Voldria agrair a Vicent la seua col·laboració i implicació en l’organització, una oportunitat per a mostrar una disciplina cultural més a Altea”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Les fotografies que participen s’hauran de prendre amb càmera fotogràfica i no podran tindre retoc ni edició. En total s’entregaran sis fotos, que s’indicaran els seus objectius en la primera sessió. Els premis sumen 800 euros dividits de la següent forma: un primer premi de 400 euros, un segon de 200 euros, el tercer dotat amb 100 euros i la millor foto del Ral·li tindrà altres 100 euros.

“A la gent li agrada molt vindre a Altea, en les últimes edicions ens hem ajuntat 50-60 persones de tota la Comunitat Valenciana i Múrcia. Per això, sempre hem volgut fer un ral·li agradable, que es puga gaudir del barri antic, de les platges… Que els participants visquen un cap de setmana diferent i gaudisquen d’Altea, del seu clima i tot el que ofereix”, ha comentat Vicent Llorenç Llorca, “El Xicon”.

El ral·li comença el divendres, dia 12 de maig, a les 20 hores, amb el lliurament dels objectius als participants i es realitzarà un acte de benvinguda a la Casa de Cultura després del qual començarà el ral·li. El dissabte, 13 de maig, d’11 a 13 hores, s’entregaran les fotografies. El jurat anunciarà els guanyadors el diumenge, 14 de maig, a les 12 hores, on hi haurà una xarrada a càrrec de Toni Mulet i es podran veure les fotos participants, després d’això serà el lliurament dels premis en la pròpia Casa de Cultura.

Les places són limitades. I per a formalitzar la inscripció cal dirigir-se a: www.alteacultural.com/ralli. El preu de la inscripció és de 10 euros, fins al 7 de maig i 12 euros del 8 al 10 de maig.

Pin It on Pinterest