Select Page

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea i l’associació empresarial Jovempa Marina Baixa ha signat un acord de col·laboració per a realitzar accions de manera conjunta que fomenten i promocionen el comerç local a Altea i comarca.

L’acord ha sigut rubricat pel regidor de Comerç, Miguel de la Hoz; Alejandro Gómez Molina, vicepresident de Jovempa; Dioni Navarro, delegat de Benidorm i Marta Alfonso, secretària general de Jovempa. “Una oportunitat per a treballar i donar impuls al nostre comerç de la mà d’una associació molt activa a la nostra comarca que aglutina a joves empresaris”, ha comentat el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz.

L’Ajuntament d’Altea subvencionarà amb 2.000 euros a l’associació per a promoure de manera conjunta accions promocionals i de dinamització turística del comerç. A més, es buscarà crear diferents punts de trobada entre el comerç i l’empresariat de la zona.

Pin It on Pinterest