Select Page

La regidoria de Benestar Social i Sanitat i l’associació comarcal Anémona han planificat per al proper 23 d’abril una nova edició de la Marxa Solidària Anémona per la lluita contra el càncer de mama i ginecològic. Així ho ha informat l´edil d´àrea, José Luis León Gascón i la coordinadora de l´associació a Altea, Yolanda Cebrián.

Segons els detalls aportats pel regidor “en aquesta edició, la marxa serà molt accessible i transcorrerà des del passeig nou de Sant Pere fins a l’Albir i tornada i hi participarà també el municipi d’Alfàs del Pi”. La concentració tindrà lloc a les 9:30 hi la longitud de la marxa és de 6 quilòmetres aproximadament. “Un recorregut molt accessible perquè hi puga participar tota la família”; ha matisat León Gascón, que anima a participar en esta ja tradicional marxa a favor d’Anémona i la lluita contra el càncer. “Cada dia lluitem junts per donar els millors serveis i qualitat de vida a les persones afectades de la nostra localitat”; declara el responsable municipal de Benestar Social, Sanitat i Igualtat

En este sentit, recordar que Altea ofereix xerrades, tallers, psicologia especialitzada i altres serveis a les instal·lacions del CEAM CIM cada dilluns a la vesprada.

Els punts de venda per adquirir la samarreta solidària són: Vigela Estilistas, Tina Márquez Perruqueria, Farmàcia Guillén, Farmàcia Lerma, Farmàcia Vicent, Soleada, Jijonenca, Valenzuela Perruqueria, Fisio Dues, Farmàcia Gorgoll, Luis Aibar, María Ángeles Sellés.

“Des d’Anemona desitgem convidar-vos a tots i totes a acompanyar-nos en esta marxa anual contra el càncer de mama i ginecòleg que tindrà lloc el 23 d’abril a les 9.30h. El recorregut serà eixint des del passeig nou d’Altea fins a arribar a l’Albir per poder gaudir de l’enclavament mediterrani on vivim. Recorda que tu eres el més important perquè la fas possible”. Conclou Yolanda Cebrián, coordinadora d’Anémona a Altea.

Pin It on Pinterest