Select Page

El termini de sol·licitud de participació conclourà el 4 d’abril.

L’Ajuntament d’Altea i el grup de teatre local Pla i Revés convoquen un any més Alteatre. Una Mostra de Teatre Amateur que té com a objecte fomentar el desenvolupament de les arts escèniques entre grups de teatre no professionals. Així ho ha comunicat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Segons els detalls aportats per l’edil, la mostra se celebrarà a l’auditori, a l’aire lliure, Plaça de l’Aigua, durant els dies 1, 8, 15 i 22 de juliol del 2023, a les 21.00h. La cloenda tindrà lloc el 29 de juliol, a esta mateixa hora, amb una representació a càrrec de Pla i Revés.

Podran participar en esta mostra tots els grups de teatre no professionals d’adults que estiguen legalment constituïts com a associació sense ànim de lucre i que disposen del corresponent Codi d’identificació fiscal.

La sol·licitud de participació es pot fer fins al 4 d’abril de 2023 exclusivament de forma telemàtica, a https://www.alteacultural.com/alteatre/

Cada grup podrà presentar les obres que desitge -una sol·licitud per cada obra-, encara que només podrà ser seleccionada una obra. La durada d’esta haurà d’oscil·lar entre els 75 i 100 minuts i les representacions s’hauran de fer en castellà o valencià/català.

Un comitè de selecció nomenat per l’organització triarà entre tots els grups sol·licitants, d’acord amb la documentació rebuda, un total de quatre grups participants, així com els grups suplents que estime oportú. L’assignació de dates d’actuació serà establerta per l’organització, consultades prèviament les preferències de tots els grups. En cas de ser necessari, s’assignaran per sorteig públic.

Qualsevol dubte sobre la convocatòria pot ser plantejat a través del correu electrònic 400@altea.es

Els grups seleccionats percebran 900€ en concepte d’actuació i la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana lliurarà una subvenció addicional a cadascun dels grups actuants que es troben federats i al corrent de les quotes i obligacions de la Federació esmentada.

Com a edil de Cultura, Aurora Serrat ha manifestat satisfacció per “poder celebrar una edició més d’Alteatre, la XXI Mostra de Teatre Amateur, ja que esta és una bona oportunitat per gaudir del teatre a Altea a l’aire lliure en estes caloroses nits de juliol i també perquè els grups no professionals mostren tan bé el que saben fer, pujar a l’escenari, entretenir i divertir el públic”.

Més informació, bases i inscripció a https://www.alteacultural.com/alteatre/

 

Pin It on Pinterest