Select Page

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Maria Antonia Laviós, ha posat en marxa, per segon any consecutiu, el Mes de la Memòria Històrica. Un complet programa d’activitats que enguany tenen com a lema ‘La memòria dels febles una història poc comptada’.

Els actes previstos començaran aquest divendres, 10 de març, amb un acte homenatge a la colònia escolar de l’Olla de 1936. Serà a les 18.30 hores en Vila Gadea. En finalitzar Carlos Salinas oferirà la conferencia ‘Solidaritat amb la infància refugiada: les colònies col·lectives a la província d’Alacant, 1936-1939’. El dijous, 16 de març, la Casa de Cultura acollirà la presentació del llibre ‘Camins de resistència’ de Francisco Martínez López.

El següent dijous, 23 de març a les 19.00 hores, es projectarà en el Centre Social el documental ‘Morir tranquil·la’, després d’ell, hi haurà un col·loqui amb María Jose Picó Robles, Lola Pérez Pérez i Paco Alarcón Molero de l’Associació Víctimas Niños Robados. Aquesta projecció i col·loqui es repetirà el 24 a les 11.00 hores per als alumnes d’institut.

“Celebrem aquestes activitats després de les del passat any, unes jornades molt necessàries per a donar visibilitat a fets del passat que mai degueren succeir i dels quals aprendre perquè no tornen a repetir-se”, ha declarat la regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós.

Pin It on Pinterest