Select Page

Donarà inici el 12 de març a Xàbia.

El club d’handbol Villa Blanca i la regidoria d’Esports han anunciat el retorn de la Lliga Aleví Costa Blanca. Una cita dels més xicotets amb l’handbol que naixia el 2017 i que a causa de la pandèmia deixava de celebrar-se i ara torna amb força. Així ho han anunciat la presidenta del Club Esportiu Villa Blanca, Selina Krijt i l’edil d’Esports, Pere Barber.

La lliga, que es disputarà el cap de setmana, rotarà pels diferents municipis participants: Altea, Benidorm, Xàbia, La Vila i l’Alfàs. “Hem reprès esta lliga comarcal perquè considerem molt interessant veure els més xicotets i xicotetes jugar a este esport”; ha afirmat la presidenta del Club alteà.

Krijt ha explicat que els partits es disputaran en diferents superfícies, com ara interior, exterior i gespa. Selina ha conclòs animant la població a gaudir de l’handbol al costat dels més petits.

“Tot el que siga fomentar l’esport base comptarà amb el suport de l’Ajuntament i la regidoria d’Esports”; ha afirmat el responsable municipal de l’àrea. Barber ha indicat que hi participaran les Escoles Esportives d’Altea a través del Club Villa Blanca.

“El format d’esta lliga és el de concentració els diferents diumenges i arrencarà el diumenge 12 de març a Xàbia i anirà rodant pels diferents pobles que hi participen. Les dates concretes de cada municipi s’aniran publicant prompte”. Ha matisat Pere Barber, que ha conclòs animant la ciutadania a acostar-se fins al Pavelló Garganes “per gaudir i animar els nostres xiquets i xiquetes que participen en esta lliga comarcal”.

 

Pin It on Pinterest