Select Page

Idiomes, cerca d’ocupació i cursos específics de sectors com a hostaleria i comerç s’ofereixen de manera gratuïta durant aquest semestre

La Regidoria de Foment de l’Ocupació, regida per Maria A. Laviós, col·labora una vegada més amb Creu Roja i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives dins del seu Pla d’Ocupació per a la posada en marxa de diferents formacions per a aturats.

Aquest matí la regidora, acompanyada de la directora de Creu Roja Altea, Inmaculada Martínez i la tècnica ocupació de la Creu Roja, Mónica Salmerón, han presentat tots els cursos d’aquest semestre i valorat els desenvolupats l’any passat.

“118 persones van ser ateses l’any passat, 71% dones, i d’elles quasi el 50% va trobar treball. Va ser un molt bon resultat i estem molt contents. Esperem que enguany s’apunte tot el que estiga buscant treball i necessite el nostre suport, perquè es faran sessions individuals amb cadascun per a ajudar-los”, ha comentat la directora de Creu Roja, Inmaculada Martínez.

“Estem molt contents de poder continuar col·laborant i ajudant, als qui precisen d’ajuda i formació per a tornar al mercat laboral. És important que des de l’Ajuntament donem suport a aquestes iniciatives, per això, a poc a poc hem augmentat el pressupost, perquè funciona molt bé el programa i volem poder arribar cada vegada a més gent”, ha recalcat la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria. A. Laviós.

Els requisits per a poder accedir a aquests cursos són: tindre entre 18 i 65 anys, estar inscrit/a en LABORA com a demandant d’ocupació, tindre permís de treball i llegir i escriure en castellà o valencià. La documentació a aportar serà: DNI/NIE, vida laboral actualitzada, DARDE (full d’inscripció a LABORA com a demandant d’ocupació), certificat de discapacitat (en cas de tindre-ho) i Curriculum vitae.

“S’han triat cursos molt enfocats a ocupacions d’aquesta zona com el sector serveis, com els idiomes, cursos enfocats a l’hostaleria i el comerç… Anime a tot aquell que es trobe en situació de cerca d’ocupació que s’anime a inscriure’s, perquè no és només els cursos sinó l’acompanyament que durant l’any es fa als inscrits per a ajudar-los en la seua inserció laboral”, ha finalitzat Maria. A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació.

Els cursos oferits són:

Suport a l’ocupació per a dones. El seu objectiu és acompanyar a les dones en la seua cerca d’ocupació treballant aspectes personals que poden ajudar-les de forma més eficaç i sistemàtica. Es dividirà en dos mòduls del 13 al 23 de febrer de 09:15h a 13:45h i del 24 de febrer a l’1 de març de 09:30h a 13:30h. Preinscripció: https://forms.office.com/e/jfnuzp1afe.

Inglés A1 de manera presencial que s’impartirà els dilluns del 28 de febrer al 23 de maig 2023 de 11:15h a 14:45h. Inscripció: https://forms.office.com/e/lztpbbx92j.

Inglés A2, presencial, els dilluns del 27 de febrer al 15 de maig 2023 de 09:30h a 11:30h. Preinscripció: https://forms.office.com/e/10lr9xpded.

Anglés conversa en línia, a través de Teams. Els dimecres del 8 de març al 14 de juny 2023 de 10:00h a 11:30h. Preinscripció: https://forms.office.com/e/jz4a5tuvie.

Alemany A1, presencial, els dilluns del 27 de febrer al 23 de maig 2023 de 09:30h a 11:0h.Preinscripció: https://forms.office.com/e/1dvud9uyhb.

Operacions auxiliars de magatzem de 100 hores amb possibilitat de pràctiques en empresa. El seu objectiu és millorar l’ocupabilitat de persones aturades interessades en el sector de la logística i el magatzematge. S’impartirà de manera semipresencial. Preinscripció: https://forms.office.com/e/esyyvxsbqu.

Operacions bàsiques de restaurant-bar de 100 hores amb possibilitat de pràctiques en empresa. El seu objectiu és millorar l’ocupabilitat de persones desocupades interessades en el sector de l’hostaleria. S’impartirà de manera semipresencial. Preinscripció: https://forms.office.com/e/uzzbgzx8uj.

Manipulació d’aliments, a distància o presencial. Del 24 d’abril al 3 de maig de 2023 de 09:30h a 13:30h. Preinscripció: https://forms.office.com/e/esyyvxsbqu.

Carretó elevador, en format presencial, els dies 4 i 5 de maig de 09:00h a 14:00h. Preinscripció: https://forms.office.com/e/xd0qz7h4ac.

Operacions auxiliars a la venda, presencial, del 15 de maig al 13 de juny de 09:00h a 14:00h, encara que pot haver-hi canvis de dates. Preinscripció: https://forms.office.com/e/uhljk4rccd.

Els interessats a inscriure’s poden fer-ho a través dels formularis, acudir a Creu Roja Altea, manar un correu a monica.salmeron@cruzroja.es o consultar qualsevol informació al telèfon: 965 84 31 83. A més, que l’ADL d’Altea prestarà tota ajuda que es precise.

Pin It on Pinterest