Select Page

Turisme d’Altea contínua la seua promoció en fires internacionals, per a donar a conéixer la seua cultura, gastronomia, patrimoni, esports nàutics i cicloturisme. En aquesta ocasió viatjaran al Salon des Vacances de Brussel·les, que se celebra del 2 al 5 de febrer.

“Un any més, viatgem a aquesta fira per a mantenir el públic belga, un públic que, cada vegada més, té a Altea i la Comunitat Valenciana com a destinació preferent i que creix any rere any. Venim a mostrar la nostra àmplia oferta turística amb fullets en diversos idiomes, castellà, anglés, francés i holandés”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme d’Altea.

Altea continua apostant per la desestacionalització del turisme, oferint-se com una destinació ideal per a qualsevol època de l’any, amb la seua àmplia oferta d’activitats. El turista belga que visita preferentment Altea és de mitjana edat i ho fa en temporada baixa.

El Salon des Vacances és una fira destinada al públic final i està especialitzada en el turisme familiar i el turista major de cinquanta-cinc anys. La passada edició va rebre més de 500 persones al dia.

Pin It on Pinterest