Select Page

Després de l’èxit de Fitur, el Consistori continua la promoció de la cuina tradicional alteana en aquest congrés internacional

 La gastronomia alteana contínua la seua exhibició i promoció a Madrid. Després de l’èxit en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, el millor de la cuina de la localitat es va mostrar en la 21a edició de Madrid Fusión Alimentos de España, congrés global de la gastronomia a Espanya que se celebra del 23 al 25 de gener.

De la mà de les Regidories de Turisme i Comerç aquesta fira professional va contar ahir amb una degustació gastronòmica, titulada ‘Badia d’Altea’, a càrrec de la Taverna Marinera El Barba, guanyador de l’última edició de les jornades gastronòmiques ‘La cuina de les barques’.

La demostració va començar amb el repartiment de cucurutxos de gambosí de la badia. Després d’ell, es va poder degustar ensalada russa de sépia i polp estil ‘El Barba’ i es va finalitzar amb un arròs melós amb aladrocs i espinacs. Plats típics d’Altea i d’aquest restaurant, que mostren el bon producte de proximitat que hi ha en la localitat, tant en la seua horta com en la mar, i com la fusió de la cuina tradicional i avantguardista ofereix plats exquisits.

“La gastronomia alteana continua donant que parlar en esdeveniments internacionals com és aquesta fira gastronòmica. Centenars de persones es van acostar a la degustació de El Barba per a poder provar els seus plats. Estem molt contents perquè la resposta del públic va ser molt bona”, ha comentat l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest