Select Page

La tercera edició del Festival Internacional SERIES NOSTRUM ha estat presentada oficialment a Madrid, en el marc de la celebració de FITUR Screen 2023; les jornades professionals organitzades per la Spain Film Comission. La presentació comptava amb la intervenció de Carlos José Navas, director del Festival i la presència de la regidora de Cultura, Aurora Serrat i l’edil de Comunicació i Film Office, Pere Barber.

A més estaven presents guanyadors de premis a les dos edicions passades del festival com Alejandro Ibáñez, que va recollir el Premi a la Trajectòria atorgat a títol pòstum al seu pare, Chicho Ibáñez Serrador i Borja González Santaolalla i Diana Rojo, guanyadors del Premi Consciència, com a creadors de la sèrie #Luimelia.

Aurora Serrat agraïa a Fitur Screen la possibilitat que Altea haja presentat el festival de sèries en el marc d’esta plataforma. “Series Nostrum és una oportunitat més per a la promoció d´Altea gràcies al paper importador i exportador de la nostra cultura”; assenyalava Serrat, que acabava donant les gràcies al director de la iniciativa per accedir a presentar la tercera edició de Series Nostrum, que tindrà lloc del 13 al 24 d’abril, a FITUR.

També en nom del consistori alteà, el responsable municipal d’Altea Film Office agraïa la invitació a participar-hi, juntament amb altres Films Comisions i també donava les gràcies a Navas, Ibáñez i Borja González per la seua intervenció explicant què és el festival Series Nostrum i com es viu . “Continuarem treballant per seguir engrandint-ho i que se seguisca celebrant d’ací a molts anys, sent un dels primers a organitzar-se”. Declarava Pere Barber.

Per part seua, Carlos José Navas recordava els difícils començaments del festival en època de pandèmia, alhora que agraïa el suport a les diferents institucions que a nivell local, provincial, autonòmic i nacional l’han recolzat des del principi, com l’Ajuntament d’Altea, la Universitat Miguel Hernández, el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Invat.tur, l’Institut Valencià de Cultura, el Ministeri de Cultura i l’Institut de Cultura Alacantí Juan Gil-Albert, que se suma en esta tercera edició del Festival.

Al llarg dels deu dies en què tindrà lloc, el Festival atorgarà una vegada més els premis “Chicho Ibáñez Serrador a la Trajectòria”, “Llegat”, “Consciència” i “Repercussió Mediàtica”; alhora que oferirà una programació de taules rodones, masterclas, projeccions de sèries d’estrena i clàssiques, sense oblidar les sèries i activitats familiars i infantils a la seua ja tradicional secció “Mini Series Nostrum”.

Els guardonats d’aquest any, així com la programació completa i el cartell d’aquesta tercera edició, es donaran a conèixer properament en una roda de premsa a Altea com és tradicional.

Pots visualitzar la presentació a FITUR a: https://www.youtube.com/live/378XHrUM6Rk?feature=share

 

Pin It on Pinterest