Select Page

El passat divendres 13 de gener, 25 alumnes del Màster de “Direcció i Planificació del Turisme” de la Universitat d’Alacant visitaven Altea per conèixer in situ el model turístic del municipi. Els estudiants van ser rebuts per l’edil de Turisme Xelo Gónzález, que els donava la benvinguda al municipi i introduïa l’exposició que els tècnics municipals els van oferir.

Entre els alumnes, que van visitar Altea acompanyats per un dels professors del màster, Josep Ivars Baidal, hi ha joves nacionals i molts altres de diferent procedència, com ara Bèlgica, Xina, Colòmbia, Algèria, Veneçuela, Iran i Mèxic.

Com indicava el professor Ivars, els alumnes de la UA, que cursen al màster l’assignatura d’Ordenació, Planificació i Gestió de Destinacions Turístiques, han estudiat el model turístic d’Altea mitjançant el document executiu del Pla DTI i també l’informe sobre Turisme del Pla General Estructural.

La visita, que va tenir lloc de 10:00 ha 17:00h, començava amb una recepció al Centre Juvenil. Lloc elegit per explicar-los l’evolució del turisme a Altea des del 1956 fins a hui. En el transcurs de la presentació, presidida per l´edil de Turisme, la tècnica d´àrea, Ana Pérez i el tècnic de Noves Tecnologies, Toni Alós, van comentar l´evolució turística de la destinació, des dels punts de vista urbanístic, de creixement de la població i industrial; així com es van mostrar les diferents actuacions en matèria de Turisme que s’han realitzat, culminant amb la certificació com a DTI per la norma UNE 178501:2018, de Sistema de Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

A més, els estudiants van fer un recorregut pels llocs més emblemàtics d’Altea, com és el nucli antic.

Pin It on Pinterest