Select Page

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb l’associació Òc Valéncia, ha organitzat una jornada de dictada occitana, que es desenvoluparà el pròxim dissabte 28 de gener en Vila Gadea a partir de les 10.30 hores. La sessió començarà amb la presentació del número 22 de la revista Paraula d’Oc. En aquesta primera presentació es parlarà de les col·leccions de ‘La Tarasca, literatura jovenil’ i ‘Joan Petit, literatura infantil’.

A continuació, es realitzarà la dictada occitana a les 11.15 hores. Quan s’acabe la dictada, es farà la presentació de l’obra ‘La llengua de Sant Vicent Ferrer’. Aquest estudi lingüístic ha sigut escrit per l’autor Jordi Colomina, que és acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i catedràtic de la Universitat d’Alacant.La jornada lingüística seguirà amb la proclamació dels guanyadors i guanyadores de la dictada occitana. L’acte finalitzarà amb l’himne ‘Se canta’. L’entrada és gratuïta.

La regidora de Normalització Lingüística, Marta Lloret, ha incidit en el fet que “amb aquesta activitat afavorim el coneixement i la difusió d’aquesta llengua que forma part de la nostra cultura”. “Animem a tots els ciutadans i ciutadanes a què participen en aquesta jornada lingüística”, ha apuntat la regidora.

Pin It on Pinterest