Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha preparat una extensa programació per a celebrar Nadal en família dins del municipi. Les Regidories de Comerç, Cultura, Altea la Vella i Esports han organitzat tot tipus d’activitats lúdiques i dinamitzadores per a gaudir d’aquestes dates tan especials. Un ampli programa que omplirà d’il·lusió, cultura, tradició i diversió Altea i Altea la Vella.

S’ha imprés un fullet informatiu amb totes les activitats perquè la ciutadania estiga informada i puga assistir a aquells esdeveniments que li interessen. El Nadal alteà s’inaugurarà oficialment divendres que ve amb l’encesa de l’arbre de Nadal i una xocolatada a les 18.30 hores.

La programació seguirà amb cinema infantil el dia 3, al Centre Social amb la pel·lícula Encanto. El dia 9 s’inaugurarà el Mercat de Nadal, que estarà obert fins al diumenge 11. Aqueix mateix dia a Altea la Vella es projectarà Padre no hay más que uno 3, i després, xocolata i bunyols per als assistents organitzats per la Regidoria d’Altea la Vella.

El betlem de la Biblioteca Municipal s’inaugurarà el 12 de desembre i romandrà allí per a poder ser visitat fins al 7 de gener. El dissabte 17, durant tot el dia, es realitzaran activitats, jocs, gimcanes i més activitats a la plaça de l’Ajuntament. A les 19.15 hores serà el tradicional concert de Nadal de l’SFA a l’església.

El diumenge 18 a les 10.30 hores començarà la Colla en ruta amb Dani Miquel i la Banda de Festeretes a la plaça de l’Ajuntament. A la vesprada serà el concert de Nadal de la SRM Altea la Vella, on s’instal·larà un photocall perquè les persones assistents puguen tindre un record i hi haurà visites sorpreses.

Les activitats culturals continuaran el dia 21 amb la gala de Nadal d’EsmuAltea al Palau; el dia 22 amb Malcriant, música a la Biblioteca i; el concert de Nadal de l’SFA al Palau Altea. El Pare Noel visitarà Altea els dies 22, 23 i 24 de desembre.

El dilluns 26 continuarà el cinema infantil amb Save Santa, i eixa mateixa vesprada serà el Concert de Nadal al Centre Cultural d’Altea la Vella amb Antonio Serrano i Pepe Zaragoza. El cinema infantil seguirà el 29 de desembre amb Canta 2.

La tradicional carrera popular Sant Silvestre, se celebrarà el dia 27 de desembre a les 20 hores i omplirà de diversió i esport els carrers d’Altea.

Cap d’Any se celebrarà primer per als més xicotets, amb una festa per a ells a la plaça del Convent i a la nit, festa de Cap d’Any a la plaça de l’Església d’Altea i Altea la Vella.

Gener començarà amb una nova pel·lícula de cinema familiar al Centre Social, Els barrufets i el poble amagat. Els dies 3 i 4 la burreta recollirà les cartes dels xiquets i xiquetes d’Altea, per ses majestats els Reis Mags d’Orient –el dia 3 a Altea i el 4 a Altea la Vella, amb la visita també d’un patge reial–. Els Reis Mags arribaran a Altea el dia 5 de gener amb la seua cavalcada i el dia 6 a Altea la Vella.

Programació : A Altea per Nadal

Pin It on Pinterest