Select Page

Altea ha acollit hui el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa. Una reunió en la qual regidores o responsables de les regidories d’Igualtat de les diferents localitats de la comarca han acordat el manifest que es llegirà el pròxim 25 de novembre. En aquesta ocasió, es visibilitzarà a les víctimes de la violència masclista amb noms i cognoms.

Des que es va iniciar l’any ja s’han comptabilitzat 34 dones assassinades, per les seues parelles o ex parelles sentimentals. A la comarca de la Marina Baixa l’últim assassinat per violència de gènere es va registrar a la localitat de Benidorm a la fi de setembre.

El manifest que es llegirà el 25N en les places dels municipis de la comarca posarà nom a les dones assassinades i recordarà que darrere d’aquestes xifres està el sofriment, el dolor, la soledat i la ràbia dels seus sers estimats.

A més, les representants de les regidories d’Igualtat de l´Alfàs, Altea, Benidorm, Polop, la Nucia, Finestrat i Vila Joiosa han consensuat l’agenda d’igualtat comarcal per als pròxims mesos. Aquesta se centrarà en els homes igualitaris, a través d’una campanya publicitària i en xarxes socials, ja que el feminisme porta temps interpel·lant als homes per a acabar amb la desigualtat i amb la violència de gènere.

Amb aquesta campanya es pretén posar el focus en l’altra meitat de la població, que són els homes, perquè facen un pas avant i es posicionen enfront de qualsevol forma de violència que s’exercisca contra les dones.

 

Pin It on Pinterest