Select Page

Aquesta assistència gratuïta de gestió de conflictes es posarà en marxa a l’octubre

  Altea comptarà a partir de mediats del pròxim mes d’octubre amb el servei MediaProp impulsat per la Generalitat. Aquest servei de mediació gratuïta es va presentar ahir per part del director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana, José García Añón, en un acte que va comptar amb la participació de la regidora de Participació Ciutadana, Maria. A. Laviós.

MediaProp, que s’oferirà en els jutjats de pau de la localitat, és un servei gratuït de gestió de conflictes que busca oferir a la ciutadania assistència en mediació com a alternativa a la via judicial. Una forma de resolució de conflictes que acurta terminis i que se salda amb un acord entre totes dues parts que ells mateixos suggereixen. Ja està implantat en unes 60 localitats de la Comunitat.

“MediaProp és una manera d’acostar a la ciutadania un servei alternatiu a la tradicional via judicial, una manera de resoldre conflictes assessorats per professionals mediadors sense haver d’arribar als tribunals. Gràcies al programa Justícia Pròxima de la Generalitat el tindrem el mes vinent a Altea i estem en negociacions perquè també arribe JustiProp”, ha comentat la regidora de Participació Ciutadana.

Maria. A. Laviós va assistir ahir a la jornada en la qual es van presentar aquests dos serveis de la Generalitat Valenciana i se li va fer lliurament d’una placa commemorativa com a Ajuntament que forma part d’aquest projecte.

Pin It on Pinterest