Select Page

Altres 10 estudiants de l’IES Bellaguarda viatjaran a Alemanya el mes vinent de maig

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i l’edil de Turisme, Xelo González, han rebut aquest matí a l’Ajuntament a 10 alumnes i dues professores alemanyes, procedents de la localitat de Xanten. Aquestes estudiants estan realitzant un programa d’intercanvi, amb una duració de set dies, amb el departament d’anglés de l’IES Bellaguarda. En el mes vinent de maig, 10 alumnes de primer de batxillerat d’aquest institut viatjaran a Alemanya per a assistir al Städtisches Stiftsgymnasium de Xanten.

Per a l’edil de Turisme, “amb aquest intercanvi s’incrementaran les bones relacions culturals entre tots dos municipis, que permet a tot l’alumnat de totes dues localitats gaudir d’una enriquidora experiència en el personal i en l’educatiu”. González va agrair als instituts per tota la labor realitzada. Les estudiants han declarat que esperen trobar “noves experiències, aprendre una nova cultura i millorar l’anglés”.

L’objectiu del projecte és de compartir cultures entre tots dos països i millorar la comunicació en l’anglés.

Pin It on Pinterest