Select Page

Es destinaran 30.000 euros subvencionats per la Diputació d’Alacant

L’Ajuntament d’Altea ha obert el termini de sol·licitud d’ajudes per a pal·liar l’impacte de la covid-19 en el sector artesanal d’indumentària festera i oficis annexos. Aquesta subvenció, de 30.000 euros, està íntegrament sufragada per la Diputació Provincial d’Alacant.

Podran sol·licitar aquesta ajuda totes les empreses d’Altea que estiguen en possessió del Document de Qualificació Artesana de la GVA i desenvolupen la seua activitat en el sector artesanal i d’oficis relacionats amb la indumentària festera per a l’anualitat 2022. Es podran sol·licitar fins a 5.000€ acreditant la despesa segons les condicions establides per la Diputació que es poden consultar en la seu electrònica municipal.

El termini de sol·licitud estarà obert fins al 26 de setembre. Els formularis i el procediment de tramitació es troben en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea (https://altea.sedelectronica.es/) . Per a més informació es pot acudir a l’ADL-Foment d’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea (2a Planta Casa de Cultura).

Des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació, que dirigeix Maria. A. Laviós, s’informa que a més d’aquesta ajuda en els pròxims dies es publicaran dues noves finançades per la Diputació d’Alacant: ajudes per a la minimització de l’impacte de la covid-19 sobre autònoms i Pimes i ajudes per a la minimització de l’impacte de la crisi energètica.

 

Pin It on Pinterest