Select Page

L’Ajuntament d’Altea contractarà els propers dies tres joves, de fins a 29 anys, demandants d’ocupació, gràcies a una subvenció de 60.590€ procedents del programa EMPUJU2022 del LABORA-Servef i a una aportació municipal de 30.000€. Així ho ha anunciat l’edil de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós.

Els llocs a cobrir són un tècnic de turisme, per al qual es requereix títol universitari en la matèria; un Administratiu que compte amb el Cicle Superior Administració i Finances o equivalent i amb un nivell B1 d’Anglès i un Conserge-Subaltern d’edificis i instal·lacions, que ostente el títol d’ESO o corresponent.

Com ha explicat l´edil d´àrea, els requisits per optar a esta oferta laboral són ser menor de 30 anys; estar aturat o aturada; tenir la titulació sol·licitada i actualitzada a la fitxa personal de l’Espai Labora.

Segons els detalls aportats per la regidora de Foment d’Ocupació, “a les persones finalment seleccionades se’ls oferirà contractes de 12 mesos, durada prevista en este exercici per al programa EMPUJU 2022, que contractarà 3 persones joves aturades inscrites a Labora com a demandants d’ocupació amb els perfils de formació, professionals i ocupacions sol·licitades”.

Laviós recalca la importància de comprovar, mitjançant el tràmit d’autoentrevista, que la fitxa de demandant estiga actualitzada per poder participar en la preselecció, que serà realitzada per Labora en els propers dies.

“És important que les persones interessades en estes ofertes d’ocupació, revisen i actualitzen el seu perfil professional mitjançant l’opció AUTOENTREVISTA de la seua fitxa a PUNT LABORA”, ha conclòs la responsable municipal de Foment de l’Ocupació.

Punt Labora: https://puntlabora.gva.es/puntlabora

Pel que fa a este tipus d’ajudes, procedeixen del Fons Social Europeu i són gestionades per la Generalitat Valenciana en el marc de programes com ara Avalem Joves. Estan destinades a la contractació per part dels Ajuntaments de persones aturades que figuren inscrites com a demandants d’ocupació als Espais Labora de la Generalitat Valenciana.

 

Pin It on Pinterest