Select Page

Convocatòria de la Diputació Provincial d’Alacant per a minimitzar l’impacte econòmic de la crisi energètica


La Regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Maria A. Laviós, ha anunciat la convocatòria d’una subvenció destinada a pal·liar els efectes de la crisi energètica en pimes, micropimes, empresaris professionals i autònoms. En total es repartiran 124.214 €, amb un màxim de fins a 4.000 € per sol·licitud per a ajudar a la despesa energètica. Aquesta subvenció entra dins de la convocatòria de la Diputació Provincial d’Alacant per a minimitzar l’impacte econòmic de la crisi energètica.

Podran accedir a aquestes ajudes aquelles empreses amb domicili fiscal a Altea que puguen acreditar estar afectades per la crisi energètica, perquè dins de la seua estructura aquestes despeses són imprescindibles per al funcionament de la seua activitat. Aquesta subvenció sufragarà fins al 50% de les despeses energètiques següents: energia elèctrica i gas, entre l’1 d’abril de 2021 i el 30 de juny de 2022 i, carburants, entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2022.

“La crisi energètica afecta a tot l’entramat empresarial, però especialment a aquells que per la seua activitat són alts consumidors d’energia o carburants, i que, sense aquesta important despesa, que s’ha vist incrementat aquests mesos, no podrien desenvolupar-se. Per això, és important implementar ajudes com aquestes que pal·lien els seus efectes”, ha comentat Maria. A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació.

La convocatòria de la subvenció es publicarà el mes vinent de setembre i en ella s’especificaran les condicions de tramitació, termini de sol·licituds, etc. S’informarà per a garantir la màxima participació. “Quan estiguen les bases les publicarem i esperem que el màxim d’empresaris alteans s’acullen a aquestes necessàries ajudes”, ha finalitzat Maria A. Laviós.

Pin It on Pinterest