Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha signat, un any més, el conveni de col·laboració amb l’esdeveniment turístic més important de la localitat: el Castell de l’Olla. En aquesta edició, que se celebra després de l’aturada de dos anys, a causa de la pandèmia, la col·laboració municipal serà de 10.000 euros més que en les passades edicions, amb un total de 40.000 euros.

L’import servirà per a sufragar una part de les despeses d’organització d’aquest espectacle pirotècnic que se celebrarà dissabte que ve, 13 d’agost, a la platja de l’Olla. La firma ha tingut lloc en les dependències d’alcaldia i han estat presents l’alcalde, Jaume Llinares, la regidora de Turisme, Xelo González, i diversos membres de la Confraria.

“El Castell de l’Olla és la nit més màgica d’Altea, un esdeveniment de fama internacional que any rere any se supera i que en aquesta edició esperem amb especial il·lusió després de l’aturada de la pandèmia. Per això, hem incrementat l’aportació de l’Ajuntament, perquè el Castell continue sent un referent”, ha comentat l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

“Aquest conveni és imprescindible per a l’organització del Castell i per això teníem clar que, en la mesura que fora possible, havíem d’incrementar-lo. El Castell de l’Olla és una de les millors promocions que té Altea, un aparador al món com l’únic espectacle pirotècnic integre en l’aigua”, ha declarat Xelo González, regidora de Turisme.

Pin It on Pinterest