Select Page

Del 2 al 15 d’agost a l’Olla d’Altea.

Hui al matí, la clavària de la comissió organitzadora, Irene Pérez i la regidora de Festes, Marta Lloret han donat a conèixer el programa d’actes de les Festes de Sant Llorenç, els dies centrals de les quals tindran lloc el proper cap de setmana a l’Olla d’Altea.

“Presentarem el programa d’unes festes, que després de dos anys d’aturada a conseqüència de la pandèmia, veuran el final amb la celebració, que també inclou el tan conegut Castell de l’Olla”; ha apuntat la regidora. Marta Lloret s’ha referit al Castell de l’Olla com “un esdeveniment molt turístic i un reclam a nivell nacional que porta fins a Altea moltíssima gent de fora”.

Lloret ha agraït a la comissió de festes el que hi haja perdurat durant gairebé tres anys; un grup de persones encapçalat per Irene Pérez i Raúl Parra. En este cas ha estat Pérez la que ha detallat el contingut del Programa de Festes Sant Llorenç 2022.

Com ha explicat la responsable de la Comissió de Festes, estes  van iniciar-se el passat 2 d’agost amb la Missa en honor a la Mare de Déu dels Àngels i en estos moments s’està celebrant el Novenari a les 20:30h a la Parròquia de Sant Llorenç. Un novenari que acabarà dijous que ve 11; dia en què també tindrà lloc, a les 21:00h, el sopar de germanor i estarà amenitzat per una actuació musical.

El divendres 12 d’agost, a les 13.00h es durà a terme l’anunci oficial de festes amb volteig de campanes i llançament de coets. A les 19:00h “Entrà de la Murta” i a les 23:30h revetlla amb disc-mòbil.

El dissabte 13 d’agost a les 09:00h “Despertà” amb trons i música i “a causa dels preparatius del Castell i dels milers d’espectadors que es donen cita a l’Olla, la Comissió hem decidit no fer actes públics durant el dia, fins que s’acabe el Castell”; ha explicat Irene Pérez. A les 00:30h nit de ball amb l’Orquestra Mito.

Diumenge 14 d’agost Derpertà. A les 14:00h coca a la llumà per a tots els assistents. A les 19:30h Missa de Sant Llorenç i en acabar es durà a terme la tradicional Romeria per la platja. A les 23:00h, Revetla amb el grup Los Anclas i a les 23:30h concurs de disfresses per a adults amb fantàstics premis. Un concurs que es reprèn després de diversos anys amb l’objectiu de récupérar tradicions.

Dilluns 15 d’agost, Missa de Difunts a les 12:00 hi nomenament de la nova comissió de festes. A les 17:00h vesprada infantil amb jocs aquàtics als jardins de Villa Gadea i a les 20:00h concurs de disfresses infantil a l’Era de Sant Llorenç.

Finalment, Irene Pérez i Marta Lloret han convidat alteans, alteanes i visitants a participar i gaudir d’estes festes d’estiu que se celebren a l’incomparable marc de l’Olla d’Altea i de Villa Gadea.

Pin It on Pinterest