Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa l’activitat Descobreix la lluna, en la qual la joventut s’iniciarà en el maneig del telescopi per a descobrir les curiositats del nostre satèl·lit que es trobarà en fase creixent, a sols uns dies d’estar plena.

Serà el dimarts, 9 d’agost, de 20.30 a 22.30 hores a la plaça de l’Aigua. Les persones que vulguen participar no necessiten inscriure’s, simplement acudir a la cita en la qual podran mirar pel telescopi i descobrir la lluna amb els seus cràters, les seues muntanyes… a més de les diferents estreles que conformen la galàxia.

“Voldria animar a tota la joventut alteana a compartir aquesta activitat aprofitant les nits estivals. Una oportunitat per a poder observar la lluna amb deteniment, conéixer les seues curiositats i veure el cel i la galàxia que ens envolta d’una forma diferent”, ha comentat la regidora de Joventut, Marta Lloret.

Pin It on Pinterest