Select Page

L’activitat gratuïta tindrà lloc el pròxim 28 de juliol i està dirigida per a joves de 12 a 30 anys

El Centre Juvenil d’Altea acollirà una yincana anomenada “Geocahing” dijous que ve, 28 de juliol. Un joc que consisteix a buscar pistes, fer proves i conéixer els carrers del poble. Així ho ha donat a conéixer la regidora de Joventut, Marta Lloret. L’edil ha informat que és una activitat gratuïta i que és imprescindible l’ús de Telèfon intel·ligent.

La jornada tindrà un horari de vesprada, començarà a les 18.30 hores en el Centre Juvenil i acabarà a les 21.30 hores. L’activitat està dirigida per a joves de 12 a 30 anys.

Aquesta yincana està organitzada la Regidoria de Joventut d’Altea i Projectes Educatius Altea. Amb la col·laboració de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) i la Xarxa Jove de la comarca.

En paraules de Lloret, “sabem que la joventut necessita un oci saludable, divertit i diferent, així mateix, hem decidit celebrar aquesta activitat, que apart, de passar-s’ho bién i enfrontarse a desafiaments, coneixeran els llocs més emblemàtics i misteriosos del nostre municipi”

Les inscripcions es podran fer amb el codi QR o en la següent web https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEZ61gaUJP3fqAhGsb1relDQYl_f5pCF1ARaHXCGzLfnAnLA/viewform

Finalment, Marta Lloret ha recordat a la joventut que el Departament segueix a la seua disposició en el següent correu joventut@altea.es i en les xarxes socials com Instagram @joventutaltea i Facebook “Regidoria de Joventut Altea”

 

Pin It on Pinterest