Select Page

L’activitat tindrà lloc el pròxim 4 de juliol

La Regidoria de Joventut, dirigida per Marta Lloret, ha anunciat una activitat gratuïta a l’aire lliure, de naturalesa i d’aventura en les quals podran participar joves d’entre 12 i 30 anys. Aquesta jornada d’oci esportiu consisteix en un escalda al Morro Toix de Calp i es realitzarà dilluns que ve, 4 de juliol partir de les 9.00 hores a la Urbanització Maryvilla.

Aquesta activitat està organitzada  la Regidoria de Joventut d’Altea i l’empresa d’escalada Vertigen Aventures Alacant.

Per a participar en l’activitat és necessari inscriure’s en el correu electrònic vertigenaventures@gmail.com, a través d’ell es podrà consultar tota la informació sobre l’escalada esportiva igual que en el whatsapp 632 18 04 53.

Com a responsable d’àrea, Lloret ha animat als joves alteans i alteanes a participar en l’escalada: “la Regidoria de Joventut de Altea convida aquesta activitat lúdica, saludable i diferent, perquè els joves gaudisquen de la fauna i flora de la zona, la coneguen millor i es fomente l’esport després d’acabar el curs acadèmic, i així, donar la benvinguda a l’estiu”, ha conclòs.

Pin It on Pinterest