Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories Benestar Social i Igualtat, han instal·lat dos bancs pintats amb la bandera de l’arc de Sant Martí dins de la celebració del dia de l’Orgull LGTBIQ+ que es commemora hui a tot el món.

El regidor de Benestar Social i Igualtat, José Luis León Gascón, ha recordat la importància de realitzar diferents accions que visibilitzen al col·lectiu i el suport de la ciutadania en la seua lluita per la igualtat. “Treballem per una societat més tolerant i igualitària, on ningú puga vulnerar els drets de cap persona; estem realitzant accions que eduquen i sensibilitzen, la prevenció i l’assessorament és clau davant els casos d’homofòbia”.

Els bancs, instal·lats a la plaça de l’Ajuntament i als jardins de Palau Altea, s’han reciclat d’altres ubicacions i han sigut pintats per l’alumnat del TAPIS. Aquesta acció se suma a l’organització de diversAltea, que se celebrarà divendres que ve al Centre Social.

Aquest esdeveniment, per al qual cal recollir invitació, comptarà amb diverses activitats, com la projecció de diversos curtmetratges –el contingut dels quals és de temàtica LGTBIQ+, amb assistència del repartiment, direcció, guionistes…–. També hi haurà un teatre improvisat a càrrec de la Companyia Improvivencia, i després es procedirà a la inauguració del PuntoArcoIris. Es finalitzarà l’acte amb una invitació a les persones assistents amb música a càrrec d’una DJ.

“Us esperem a tots el divendres, en la primera celebració d’aquestes característiques que es realitza a Altea, per a continuar fent costat a aquest col·lectiu i lluitant per la igualtat”, ha finalitzat José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest